My City, My Culture Adlı Uluslararası eTwinning Projemiz Devam Ediyor

My City, My Culture adlı uluslararası eTwinning projemiz devam ediyor. Projede İtalya, Romanya, Yunanistan ve Türkiye'den çeşitli okullarla birlikte çalışıyoruz.

Okulumuzun 10 ve de 11 sınıflarından toplamda 9 öğrenciyle proje yürütülmektedir. Aralık'ta başlayan projemizde amacımız öğrencilerimizin farklı ülke ve de kültürlere sahip öğrencilerle etkileşimlerini sağlayarak; kültürel farkındalıklarını arttırmak, ingilizce dil becerilerini ve bilişim- teknolojileri becerilerini geliştirmelerini sağlamaktır.

Aralık ayından bu yana öğrencilerimiz çeşitli web02 araçlarını kullanarak kendilerini tanıttılar, logo oluşturup anketler hazırladılar, ilimizi ve okulumuzu tanıtan videolar hazırladılar. Proje boyunca proje ortağı okullar kendi illerini, ülkelerini ve kültürlerini tanıtan çeşitli çalışmalar yapacaktır. je ortağı okullar kendi illerini, ülkelerini ve kültürlerini tanıtan çeşitli çalışmalar yapacaktır.

27-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 14:59 - Görüntülenme: 85