Şbt

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Avcı, Ar-Ge Görevlisi M. Fatih Karakuş, Okul Müdürümüz Mansur Katıksız ve öğretmenlerimizin katılımı ile EFOR değerlendirme toplantısı yaptık.

Okulumuzun EFOR denemeleri sonucunda akademik başarı durumunun artılarının, eksilerinin ve başarıyı artırmak için yapılabileceklerin değerlendirildiği toplantı oldukça verimli geçti.

Toplantıdaki yapıcı tutumları nedeniyle Şube Müdürümüz Sn. Orhan Avcı başta  olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 1. Dönem karne törenimizi gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Mansur Katıksız törende bu dönem her sınıf düzeyinde en yüksek ortalamaya sahip öğrenciye karnesini ve Takdir Belgesini bizzat takdim etti. Törenimiz Okul Müdürümüzün, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dilemesi ile sona erdi.

Ock

2023-2024 1.Dönem son hafta etkinlikleri kapsamında okulumuzda Müzik Dinletisi sunduk. 19.01.2024'de müzik öğretmenimiz Çağrı Köse öncülüğünde, öğrencilerimiz birbirinden güzel müzik eserlerini dinleyicilerin beğenisine sındular. Dinleti, katılımcıların halay çekmesi ile sona erdi. Programa katkı sunan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 1. Dönem son hafta etkinlikleri kapsamında, Malatya Battalgazi Cevat Çobanlı Anasınıfının ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmak amacı ile, 15.01.2024 tarihinde okulumuzda KERMES düzenledik. Okul Müdürümüze, idarecilerimize, öğretmenlerimize, çalışma arkadaşlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun 2023-2024 1. Dönem son hafta uygulayacağı etkinlikler aşağıda yayınlanmıştır:

Ara

Trafik Polisleri, öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda Trafik Eğitimi Semineri sundular.

Trafikte karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin paylaşıldığı Seminer büyük bir ilgi ile takip edildi.

Ara

Anadolu Mektebi 'Yazar Okumaları' bünyesinde 22 Kasım 2023'te, 'Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi Mustafa Kutlu' konulu Okul Panelimizi  gerçekleştirdik.

Yazar Okumaları kapsamında 7 öğrencimiz : HAYRUNNİSA BUDACANMANAK, ZEYNEP AZRA TOLAN, NİSANUR ARİK, EFLİN TAYSI, İREM AKTEKİN, BERRA ÇAĞLAYAN VE MEDİNE BAZANCİR her biri ayrı ayrı olmak üzere Mustafa Kutlu külliyatından 17 kitap bitirmiş,kitapların değerlendirmesini Anadolu Mektebi'nin oluşturmuş olduğu portala Danışman öğretmen GÜLSÜM ŞAVLI DİNLER  rehberliğinde kendi adlarına giriş oluşturarak yapmışlardır.

Ekm

Bingöl'ün tek müzesi konumundaki Bingöl Eğitim Tarihi Müzesi'ne okulumuz Tarih Kulübü öğrencileri tarafından, kulüp danışmanı Tarih öğretmenimiz Sn. Cihad Döner öncülüğünde düzenlenen gezi hem eğlenceli hem de öğreticiydi. Öğrencilerimiz , eğitimde geçmiş dönemlere ait ders , atölye, deney ve teknolojik araç gereçleri yerinde gördüler ve incelediler.

Borsa İstanbul Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan müze gezimizde Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Sn. Sinan Ahmet AKTEKİN bizlere ev sahipliği yaptı.

Okulumuz ve kulübümüz adına kendilerine teşekkür ederiz.

Yazılı Sınavlara İlişkin Örnek Soru Kitapçığı İçin TIKLAYINIZ

Ekm

13 Ekim 2023 tarihinde saat 14:30'da Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı ülkemizdeki tüm ortaöğretim ve ilköğretim kurumları ile aynı anda deprem tatbikatı düzenledik.

Öğrenciler kurallara uygun bir şekilde toplanma alanlarında kendi sınıf arkadaşları ile düzenli bir şekilde toplandılar.

Başarılı bir tatbikat gerçekleştirmemize katkısı olan tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023- 2024 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdik.

Yoğun katılımın olduğu toplantımızda okulumuzun mevcut akademik, sosyal durumu, gelecek vizyonu, neler yapılabileceği gibi hususlarda görüş alış-verişinde bulunuldu.

Ekm

Cumhuriyet’in Yüzüncü Yılı Faaliyetleri Kapsamında Bingöl Valiliği Tarafından Kamu Sporları adı altında  olarak düzenlenen kurumlar arası masa tenisi turnuvasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına yarışan Öğretmenlerimiz Fehim Kanar ve Abdulmuttalip Başak  İl Birincisi Oldu.

Öğretmenlerimiz Erzincan'da düzenlenecek bölge finalinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz adına yarışmaya hak kazandılar, öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Karşıyaka Anadolu Lisesi olarak 2023 YKS yerleştirme sonucunda büyük bir başarı yakaladık.

Çoğu İstanbul ve Ankara olmak üzere 6 öğrencimiz Tıp Fakültesine, 9 öğrencimiz Hukuk Fakültesine, 1 öğrencimiz Diş Hekimliğine, 3'ü İngilizce olmak üzere 5 öğrencimiz Mühendislik Bölümlerine, 2 öğrencimiz Eczacılık Fakültesine, 2 öğrencimiz Hemşirelik Fakültesine, 3 öğrencimiz Eğitim Fakültesine, 1 öğrencimiz de ingilizce psikoloji bölümüne yerleşti.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimizin başarısında emeği olan idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem

2023 LGS sonucu okulumuzda eğitim-öğretim görmeye hak kazanan değerli öğrencilerimiz;

OKULUMUZA HOŞ GELDİNİZ

Kesin Kayıt İşlemi için 15.08.2023 / 29.08.2023 tarihleri arasında, aşağıdaki kayıt dosyasından dolduracağınız formlar ile sizi okulumuza bekliyoruz.

Tem

Öğrencimiz Yusuf Bolluk 2023 TYT Türkiye 2.'si oldu;  SAYISAL  puan türünde  Türkiye 24.'sü oldu.

Öğrencimiz, İlkokulu Milli Eğitim Vakfı Serkan Akyaz ilkokulunda, ortaokulu TOBB Cevdet Yılmaz ortaokulunda, 9. , 10. ve 11.sınıf 1. dönemini okulumuzda 11.sınıf 2.dönemi ve 12.sınıfı açıköğretim lisesinde okudu.

Başarısının sırrını 9. sınıftan itibaren düzenli çalışmasına bağlayan öğrencimiz, YKS sınavına ileride girecek öğrencilere de düzenli çalışmayı tavsiye etti.

Okulumuzu ve ilimizi gururlandıran öğrencimizi ve öğrencimizin başarısında büyük emeği olan öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi  tebrik ederiz.