Haz

Geçen yıl (2021-2022)Romanya, Polonya, Yunanistan ve Türkiye ortaklı uluslararası Let's Get Connected adlı e-Twinning projemiz hem Ulusal Kalite Etiketi hem de Avrupa Kalite Etiketleriyle ödüllendirildi. İngilizce öğretmenimiz Halise Gören'in yürüttüğü projede 6 öğrencimiz görev almıştır. Özverili çalışmalarından dolayı öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

08.06.2023'ta Karşıyaka Anadolu Lisesi sene sonu karma sergimizi gerçekleştirdik.

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sanatkar Fehim Kanar'ın öncülüğünde öğrencilerimizin hazırladığı eserler ve öğretmenimizin hazırladığı eserler ayrı ayrı çok büyük ilgi gördü.

Okul Müdürümüz Sn. Mansur Katıksız, Müdür Başyardımcımız Sn. Sedat Akyüz, öğrenci ve öğretmenlerimizin açılış kurdelesini kestiği sergimiz gün boyu ziyaretçi akınına uğradı.

Hocamıza ve öğrencilerimize bu güzel çalışmaları için teşekkür ederiz.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bingöl Okuyor projesi kapsamında düzenlenen yarışma sınavında İl Üçüncüsü olan öğrencilerimize ve yine İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Değerler Eğitimi Projesi ön eleme sınavında okulumuzda birinci olarak İl Milli Eğitim'in okul birincileri için düzenleyeceği yarışma sınavında okulumuzu temsil edecek öğrencimiz İlayda Ünlü okulumuz tarafından para ödülü ile ödüllendirildiler.

İstiklal Marşı Töreninde okul Müdürümüz Sn. Mansur KATIKSIZ dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederek öğrencilerimize ödüllerini takdim etti.

Haz

Karşıyaka Anadolu Lisesi Öğrencilerinin düzenlediği "Naaşı Muhteremler" seyircilerden takdir aldı. Karşıyaka Anadolu Lisesi Kültür ve sanat etkinliği çerçevesinde düzenlediği tek perdelik tiyatro oyunu İl Müftülüğünün konferans salonunda oynandı. Tayfun TÜRKİLİ tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Edebiyat Öğretmeni Veysel AYDIN’ın yaptığı, Devlet Tiyatroları tarafından yıllardır sahnelenen “Polisiye Komedi” Karşıyaka Anadolu Lisesi öğrencilerinin özgün yorumuyla sahnede hayat buldu. Öğrenciler büyük bir özverinin sonucunda profesyonel bir oyunun içinde yer almanın haklı gururunu yaşadılar. Oyunun her sahnesi; izleyen veliler, öğrenciler ve öğretmenler tarafından kahkahalar ve alkışlarla bölündü.

Haz

Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun Bingöl İl Temsilciliğince 29-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bingöl Karşıyaka Spor Salonunda Kurumlar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği Turnuvası Düzenlendi.

21 Kamu Kurumundan 82 sporcunun katıldığı yarışmaya İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına yarışan okulumuz Karşıyaka Anadolu Lisesi İl Üçüncüsü olmuştur. Kurumumuz adına yarışan öğretmenlerimiz Mehmet Aşan, Abdulmuttalip Başak ve Fehim Kanar'ı tebrik ederiz.

May

Karşıyaka Anadolu Lisesi 5. Geleneksel Şiir Dinletimizi 24.05.2023'de Bingöl Üniversitesi Kongre Salonunda Düzenledik.

Dinletimize çok sayıda okul idarecisi, öğretmen, öğrenci ve veli katıldı.

Türk Dili Edebiyatı öğretmenimiz Sn. Medine UYMAN ALTIN'ın koordinatörlüğünde, Okul Müdürümüz Sn. Mansur KATIKSIZ'ın açılış konuşması ile başlayan,  birbirinden güzel şiir ve türkünün seslendirildiği etkinliğimiz, katılanlara duygu dolu güzel bir gün yaşattı.